Dreehsen
Tomat suppen over dem alle......DOP 2 pax
1 ds hele flåede tomater af typen San Marzano
du kan kende dem på den aflange form mod
normale tomaters runde form.
2,5 dl vand
1/4 hønse boulionterning
2 spsk. god olivenolie
salt og peber
Kog op og tilsæt 1 dl suppehorn eller ligende pasta
og kog til pasta er al dente.
Server med croutons af surdejsbrød dryppet med god olivenolie.
Søndags pasta tunet tomat 2 pax
1 ds god tun i vand
1 ds hele flåede tomater du ved de lange ellers se under tomat suppe
1 kniv spids stødt kanel
1 kniv spids cayenne peber
6 blade frisk basilikum
1 rødløg
200 g penne pasta
1 spsk citron saft fra gul plastik citron
2 spsk olivenolie
Sauter løg, basilikum, peber, og kanel i oliven olien på halvt blus
tilsæt tunen uden vandet naturligvis og de flåede tomater og lad den
simre i 15 min.
Mens du venter kan du jo passende koge pastaen og så sigte vandet fra
når den er aldente og så lige vende den i den tunnede tomat.
|