2,0

 

OTB Gastro Service

Følg mig på min Blog By Dress

 

 

 

 

 

Dreehsen

 

Tomat suppen over dem alle......DOP 2 pax

 

1 ds hele flåede tomater af typen San Marzano

   du kan kende dem på den aflange form mod

   normale tomaters runde form.

2,5 dl vand

1/4 hønse boulionterning

2 spsk. god olivenolie

salt og peber

 

Kog op og tilsæt 1 dl suppehorn eller ligende pasta

og kog til pasta er al dente.

Server med croutons af surdejsbrød dryppet med god olivenolie.

 

 

Søndags pasta tunet tomat 2 pax

 

1 ds god  tun i vand

1 ds hele flåede tomater du ved de lange ellers se under tomat suppe                    

1 kniv spids stødt kanel

1 kniv spids cayenne peber

6 blade frisk basilikum

1 rødløg

200 g penne pasta

1 spsk citron saft fra gul plastik citron

2 spsk olivenolie

 

Sauter løg, basilikum, peber, og kanel  i oliven olien på halvt blus

tilsæt tunen uden vandet naturligvis og de flåede tomater og lad den

simre i 15 min.

Mens du venter kan du jo passende koge pastaen og så sigte vandet fra

når den er aldente og så lige vende den i den tunnede tomat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brick-bread.com

 

1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl græskarkerner

1dl solsikkefrø

1 dl hørfrø

3,5 dl hvedemel

2 dl vand

1 dl god olivenolie

1 tsk bagepulver

2 tsk flagesalt

 

Alt blandes og æltes godt rul ud mellem bagepapir eller på bord jeg bruger bordet, drysset med durummel

 

skæres ud og prikkes eller stikkes ud i sjove forme.

Bages 15-20 min ved 180 grader til let gyldne.

 

 Perfekt til børnenes madpakker.....:-)