om konceptet

Gror til bord

Dyrket til dig og direkte leveret uden mellemled.

Gror til bord konceptet handler om friske råvarer direkte fra gartneri til restaurant.

En drøm hos en kok med 25 år i restaurationsbranchen blev til virkelighed

med eget micro gartneri i marts 2021.

Tanken om at mindske overproduktion, madspild, lange transporter, lagring og prisudsving.

Med afsæt i dette, ønsker vi at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for lokale restauranter og madbutikker.

Tanken bagved er netop - den korte vej fra jord til bord.

Med en aftale om antal leveringer, produceres kun det allerede solgte.

Der leveres på faste ugedage, hvorved transport km. og transport tid er minimal.

Vi høster aftenen før levering og køler straks efter pakning.

Alle vores varer er dyrket efter  økologiske dyrkningsmetoder.

Vi bruger naturligvis kun økologiske frø, hampmåtter, såjord, gødning og kompostjord.


Alt i alt håber vi, at du vil være med til at fremme lokale og bæredygtige råvarer.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Kim Dreehsen


Chefs Garden